Onze samenwerking stopt niet nadat we voor onze klanten leads hebben gegenereerd. We willen ons verantwoordelijk maken en meedenken over het gehele B2B marketing- en salesproces. Bovendien wil je als klant specialisten inhuren en kan je niet bij één marketingbureau al deze disciplines op het gebied van marketing en sales inhuren. Precies daarom hebben we de handen ineengeslagen met de complementaire bureaus: Lemm & Ten Haaf, Olbico, NLmatch en SpotONvision en hebben we de B2B Powerhouse opgericht. Met de B2B Powerhouse laten we onze gezamenlijke klanten zien dat wij de klant nog beter kunnen bedienen door pro-actief samen te werken.

Binnen de B2B Powerhouse kunnen we B2B klanten helpen met het verbeteren en optimaliseren van de volledige marketing- en salesfunnel. Denk aan de positionering strategie, het ontwikkelen van een creatief concept, het creëren van bereik bij de doelgroep, het activeren van de doelgroep, de uiteindelijke leadgeneratie (zowel online leadgeneratie als door middel van telemarketing) en het verbeteren van de conversie in al deze funnelstappen.

Partners B2B Powerhouse

  • Lemm & Ten Haaf/B2B richt zich voornamelijk op het neerzetten van een goede B2B positioneringsstrategie en denkt vervolgens na over het visualiseren en uitwerken van deze strategie in een complexe B2B Markt.
  • SpotONvision helpt bij de ontwikkeling van complete B2B marketing- en salesprogramma’s waarbij leads en klanten worden meegenomen door hun klantreis. Dit doen ze doormiddel van leadgeneratie, lead nurturing, sales enablement en klantmarketing.
  • NLMatch is gespecialiseerd in B2B telefonische leadgeneratie. Ze richting zich voornamelijk op het creëren van kwalitatief goede commerciële afspraken voor accountmanagers van B2B organisaties.
  • Olbico zorgt voor B2B data of dataverreiking. Hun B2B Marketing platform biedt diepgaande inzichten in de klanten en de markt. Hiermee kan je leads van de hoogste kwaliteit verhogen of je proces verder optimaliseren om kosten te besparen.
  • Leadscope richt zich binnen de groep op het online bereiken van de juiste zakelijke doelgroep en het genereren van leads. Met een datagedreven aanpak waarin we sturen op het resultaat en kanalen (SEA, LinkedIn, display, enz…) testen die hieraan bijdragen creëren we een sterk groeimodel.

Met onze samenwerking binnen de B2B Powerhouse zijn alle facetten van succesvolle B2B-marketing professional ingevuld. Geen risico’s door met onbekende partijen in zee te gaan door een bewezen netwerk en gezamenlijke klanten, waar we deze aanpak succesvol hebben ingezet.