De succesformule voor online omzetgroei bij groothandels

Posted by Joery
Leadscope

De succesformule voor online omzetgroei bij groothandels

by Leadscope
 
225 people viewed this event.

In een uur krijg je antwoord op hoe jouw digitale online strategie als groothandel eruit zou moeten zien en hoe je jouw online omzet in 2021 kan verdubbelen.

Aanmelden voor dit webinar

Dyon en Robert nemen je mee in de mogelijkheden die die er voor groothandels liggen om te digitaliseren en om via het online kanaal omzetgroei te bereiken. Robert vertelt waar een goede groothandelswebshop aan zou moeten voldoen, wat de belangrijkste elementen zijn voor groei en op welke relevante ontwikkelingen je in moet spelen voor nu en de toekomst. Dyon vertelt hoe je als groothandel online marketing op een optimale manier inzet om nieuwe klanten te werven, bestaande klanten te onboarden en klanten zoveel mogelijk te laten kopen.

Je leert onder meer:

  • Welke digitale marketinginnovaties je als groothandel in 2021 moeten implementeren.
  • Welke online marketingtactieken werken nu echt voor groothandels en zijn bewezen effectief.​

NB: Deze webinar is gericht op organisaties die zelf aan de slag willen met hun B2B online marketing en is niet bedoeld voor medewerkers van bureau/agencies.

Sprekers

Dyon Metselaar is een ervaren strategisch online marketing consultant gespecialiseerd in B2B en leadgeneratie. Hij is oprichter van het label Leadscope wat zich specifiek op de B2B markt richt. Daarnaast heeft hij met Leadscope een specifieke online marketingaanpak voor groothandels ontwikkeld. Met zijn managementachtergrond werkt hij op strategisch niveau voor klanten en kent hij de uitdagingen van een B2B-organisatie als geen ander.

Met zijn brede ervaring als B2B e-commerce consultant voor Magento platformen, marketing automation en Product Information Management systemen helpt Robert Buijs groothandels hun e-commerce zo optimaal mogelijk in te richten en te gebruiken. Vanuit zijn rol als Chief Innovation Officer bepaalt hij vanuit trends & ontwikkelingen in de markt wat de relevante oplossingen zijn die groothandels nu en in de toekomst verder helpen groeien met e-commerce.

 

Date And Time

14-12-2020 @ 16:00 to
@ 17:00
 

Location

Anywhere
 

Event Types

Webinar
 
 
 

Share With Friends