Online marketingstrategieën die werken in de B2B

Posted by Joery
Leadscope

Online marketingstrategieën die werken in de B2B

by Leadscope
112 112 people viewed this event.

Leer hoe je door het inzetten van het 5 drivermodel voor leadgeneratie je omzet en de aantallen leads kan verdubbelen.

Aanmelden voor dit webinar

Online marketing voor de B2B is anders en niet hetzelfde als bij B2C. Frans en Dyon nemen je mee in de online marketing uitdagingen die vaak bij B2B organisaties voorbijkomen en hoe je hier een succesvol online-marketingprogramma voor kan opzetten. Op basis van het 5-drivermodel voor leadgeneratie laten ze aan de hand van nieuwe praktijkcases zien welke tactieken er voor de B2B werken en succesvol kunnen worden ingezet. 

  • 5 drivermodel voor leadgeneratie. Hoe zet je dit succesvol in?  
  • Hoe zet je een succesvol B2B online marketing experiment op?  
  • Wat zijn de grootste bottlenecks in het B2B leadgeneratieproces?  
  • B2B online marketingtactieken in de praktijk. Wat werkt nu echt bij de B2B? 

‘Het stukje theorie in het begin gaf een goede leidraad om deze principes binnen mijn eigen organisatie toe te passen. De voorbeelden waren inspirerend.” – Corinna May, Canon

NB: Deze webinar is gericht op organisaties die zelf aan de slag willen met hun B2B online marketing. Bureau’s en agencies worden worden uitgesloten van deelname.

Sprekers

Dyon Metselaar is een ervaren strategisch online marketing consultant gespecialiseerd in B2B en leadgeneratie. Binnen de LevelUp Group is hij oprichter van het label Leadscope wat zich specifiek op de B2B markt richt. Met zijn managementachtergrond werkt hij op strategisch niveau voor klanten en kent hij de uitdagingen van een B2B-organisatie als geen ander.

Frans Appels is oprichter en directeur van het digital marketingbureau Netprofiler. Sinds 2017 vormen Netprofiler, ClickValue en Leadscope samen de LevelUp Group. Met 95 consultants ondersteunen zij meer dan 200 bedrijven in de B2B en B2C met meten en verbeteren van online campagnes en website resultaten. Frans is een ervaren spreker op het gebied van online marketing, web analytics en conversie optimalisatie.

To register for this event please visit the following URL:

 

Date And Time

25-03-2020 @ 16:00 to
25-03-2020 @ 17:00
 

Location

Online Event
 

Event Types

Share With Friends