Online marketingstrategieën die werken voor groothandels

Posted by Joery
Leadscope

Online marketingstrategieën die werken voor groothandels

by Leadscope
 
350 people viewed this event.

Ben jij als B2B marketeer werkzaam bij een groothandel en verkoop je producten aan zakelijke klanten via een B2B webshop? Dan nodigen we je van harte uit bij ons op kantoor  voor deze ochtend die in het teken staat van online marketingstrategieën voor B2B groothandels.

Tijdens deze kleinschalige, interactieve workshop helpt Dyon Metselaar je op weg bij het maken van een online businesscase en het in kaart brengen van je funnelstappen. Je leert van succesvolle cases en wordt geïnspireerd door aansprekende praktijkvoorbeelden en bewezen strategieën bij andere groothandels. Ook delen we kennis en ervaring met elkaar wat we al getest hebben en bepalen we de maturity van de toegepaste online marketingaanpak. We beloven dat je naar huis gaat met nieuwe inzichten en concrete vervolgstappen waarmee je de online marketingaanpak voor jouw groothandel verder kan brengen. Een leerzame en gezellige ochtend die we afsluiten met een gezamenlijke lunch.

Let op: Dit is een fysiek en kleinschalig event waarbij we de door het RIVM voorgeschreven Corona veiligheidsrichtlijnen in acht nemen. Deelnemers met (lichte) klachten verzoeken wij om thuis te blijven.

NB: Deelname aan deze workshop is gratis en exclusief op uitnodiging of na goedkeuring van je aanmelding om het niveau van de workshop hoog te houden.

Programma

09:00 Ontvangst

09:30 Start van de workshop die o.a. bestaat uit:

  • Het maken van een goede businesscase om iedere funnelstap op waarde af te kunnen rekenen.
  • Het bespreken van online marketingstrategieën voor groothandels die werken.
  • Het in kaart brengen van de online marketing maturity
  • Uitwerken van next-steps en concrete experimenten die getest kunnen worden.

12:00 Afsluiting & gezamenlijke lunch

Aanmelden voor deze workshop

To register for this event please visit the following URL:

 

Date And Time

18-06-2020 @ 09:00 to
@ 13:00
 

Event Types

Workshop
 
 
 

Share With Friends