E-mail effectief inzetten in de B2B

Posted by Joery
Leadscope

E-mail effectief inzetten in de B2B

by Leadscope
 
83 people viewed this event.

Ben jij als marketingmanager werkzaam in de B2B en wil je e-mail op een effectievere manier inzetten? Dan nodigen we je van harte uit bij ons op kantoor voor deze ochtend die in het teken staat van e-mailmarketing voor B2B organisaties.

Tijdens deze kleinschalige, interactieve workshops helpen Dyon Metselaar en e-mailmarketingspecialst Marten Dames bij het maken van de juiste businesscase voor e-mailmarketing. Wat mag een lead kosten, en wat mag een klant kosten? We nemen je huidige e-mail activiteiten onder de loep en dragen aan de hand van succescases verbeteringen aan. Ook werken we 2 concretere hypotheses uit die getest worden met e-mailmarketingexperimenten. We beloven dat je naar huis gaat met nieuwe inzichten en concrete vervolgstappen waarmee je jouw e-mailactiviteiten naar een hoger niveau tilt. Een leerzame en gezellige ochtend die we afsluiten met een gezamenlijke lunch.

NB: Deelname aan deze workshop is gratis en exclusief op uitnodiging of na goedkeuring van je aanmelding om het niveau van de workshop hoog te houden.

Programma

09:00 Ontvangst

09:30 Start van de workshop die o.a. bestaat uit:

  • Het maken van een businesscase
  • In kaart brengen huidige e-mail activiteiten en bestand
  • Presentatie succescases op het gebied van e-mailmarketing
  • Uitwerken concrete e-mailexperimenten

12:00 Afsluiting & gezamenlijke lunch

Aanmelden voor deze workshop

To register for this event please visit the following URL:

 

Date And Time

08-09-2020 @ 09:00 to
@ 13:00
 

Event Types

Workshop
 
 
 

Share With Friends