E-mail effectief inzetten in de B2B

Posted by Joery
Leadscope

E-mail effectief inzetten in de B2B

by Leadscope
 
451 people viewed this event.

Ben jij als marketingmanager werkzaam in de B2B en wil je e-mail op een effectievere manier inzetten? Dan nodigen we je van harte uit voor deze ochtend die in het teken staat van e-mailmarketing voor B2B organisaties.

Tijdens deze kleinschalige, online workshop helpen Dyon Metselaar en e-mailmarketingspecialst Marten Dames bij het maken van de juiste businesscase voor e-mailmarketing. Wat mag een lead kosten, en wat mag een klant kosten? We nemen je huidige e-mail activiteiten onder de loep en dragen aan de hand van succescases verbeteringen aan. Ook werken we 2 concretere hypotheses uit die getest worden met e-mailmarketingexperimenten. We beloven dat het je nieuwe inzichten en concrete vervolgstappen oplevert waarmee je jouw e-mailactiviteiten naar een hoger niveau tilt.

Aanmelden voor deze workshop

Let op: Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Deze workshop is exclusief en kleinschalig om kwaliteit en interactie te kunnen waarborgen. Binnen 2 werkdagen na je aanmelding laten we je weten of we een plek voor je kunnen reserveren.

Programma

09:15 Start van de workshop die o.a. bestaat uit:

  • Het maken van een businesscase
  • In kaart brengen huidige e-mail activiteiten en bestand
  • Presentatie succescases op het gebied van e-mailmarketing
  • Uitwerken concrete e-mailexperimenten

12:00 Afsluiting

To register for this event please visit the following URL:

 

Date And Time

17-11-2020 @ 09:15 to
@ 12:00
 

Location

Anywhere
 

Event Types

Online Workshop
 
 
 

Share With Friends