Online marketing groeiplan voor B2B

Posted by Joery
Leadscope

Online marketing groeiplan voor B2B

by Leadscope
520 520 people viewed this event.

Ben jij als marketingmanager werkzaam in een B2B organisatie en wil je jouw online marketingaanpak naar een volgens niveau brengen? Dan nodigen we je van harte uit voor deze ochtend die in het teken staat van online marketing groeiplan voor B2B organisaties.

Tijdens deze kleinschalige, online workshop helpen Dyon Metselaar en Daniel Markus (Schrijver van het boek ‘Digital marketing pinball‘) je met het opstellen van een goed online marketing groeiplan. Je leert van succesvolle cases en wordt geïnspireerd door aansprekende praktijkvoorbeelden en bewezen strategieën bij andere B2B organisaties. Ook delen we kennis en ervaring met elkaar en bepalen we de maturity van de toegepaste online marketingaanpak. We beloven dat het je nieuwe inzichten en concrete vervolgstappen oplevert waarmee je jouw B2B online marketing groeiplan verder kan uitwerken.

Aanmelden voor deze workshop

  Let op: Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Deze workshop is exclusief en kleinschalig om kwaliteit en interactie te kunnen waarborgen. Binnen 2 werkdagen na je aanmelding laten we je weten of we een plek voor je kunnen reserveren.

  Programma

  09:15 Start van de workshop die o.a. bestaat uit:

  • Het opstellen van je organisatie- en marketingdoelen
  • Hoe ziet een goed B2B online marketing groeiplan eruit?
  • Het in kaart brengen van de online marketing maturity
  • Uitwerken van next-steps voor je situatieanalyse en verdere opbouw van je groeiplan

  12:00 Afsluiting & gezamenlijke lunch

  Event registration closed.
   

  Date And Time

  28-04-2020 @ 09:15 to
  28-04-2020 @ 12:00
   

  Location

  Online Event
   

  Event Types

  Share With Friends