Het maken van een online marketing groeiplan voor B2B

Posted by Joery
Leadscope

Het maken van een online marketing groeiplan voor B2B

by Leadscope
 
131 people viewed this event.

Ben jij als marketingmanager werkzaam in een B2B organisatie en wil je jouw online marketingaanpak naar een volgens niveau brengen? Dan nodigen we je van harte uit bij ons op kantoor voor deze ochtend die in het teken staat van online marketing groeiplan voor B2B organisaties.

Tijdens deze kleinschalige, interactieve workshop helpen Dyon Metselaar en Daniel Markus (Schrijver van het boek: Digital marketing pinball) je met het opstellen van een goed online marketing groeiplan. Je leert van succesvolle cases en wordt geïnspireerd door aansprekende praktijkvoorbeelden en bewezen strategieën bij andere B2B organisaties. Ook delen we kennis en ervaring met elkaar en bepalen we de maturity van de toegepaste online marketingaanpak. We beloven dat je naar huis gaat met nieuwe inzichten en concrete vervolgstappen waarmee je jouw B2B online marketing groeiplan verder kan uitwerken. Een leerzame en gezellige ochtend die we afsluiten met een gezamenlijke lunch.

Let op: Dit is een fysiek en kleinschalig event waarbij we de door het RIVM voorgeschreven Corona veiligheidsrichtlijnen in acht nemen. Deelnemers met (lichte) klachten verzoeken wij om thuis te blijven.

NB: Deelname aan deze workshop is gratis en exclusief op uitnodiging of na goedkeuring van je aanmelding om het niveau van de workshop hoog te houden.

Programma

09:00 Ontvangst

09:30 Start van de workshop die o.a. bestaat uit:

  • Het opstellen van je organisatie- en marketingdoelen
  • Hoe ziet een goed B2B online marketing groeiplan eruit?
  • Het in kaart brengen van de online marketing maturity
  • Uitwerken van next-steps voor je situatieanalyse en verdere opbouw van je groeiplan

12:00 Afsluiting & gezamenlijke lunch

Aanmelden voor deze workshop

To register for this event please visit the following URL:

 

Date And Time

30-06-2020 @ 09:00 to
@ 13:00
 

Event Types

Workshop
 
 
 

Share With Friends