Hoe bouw je als B2B organisatie goede leadfunnels?

Posted by Joery
Leadscope

Hoe bouw je als B2B organisatie goede leadfunnels?

by Leadscope
 
70 people viewed this event.

Ben jij als marketingmanager werkzaam in de B2B en wil je jouw leadfunnels optimaliseren? Dan nodigen we je van harte uit bij ons op kantoor voor deze ochtend die in het teken staat van het bouwen van goede leadfunnels voor B2B organisaties.

Tijdens deze kleinschalige, interactieve workshops helpt Dyon Metselaar je de funnel te optimaliseren en de kwaliteit van leads je leads inzichtelijk te maken. Je leert een businesscase te maken op basis van cost-per-lead en cost-per-client berekeningen. Ook delen we kennis en ervaring met elkaar wat we al getest hebben en bepalen we de maturity van de toegepaste online marketingaanpak. Uiteindelijk ga je onder begeleiding van onze consultants aan de slag en start je met het bouwen van je eigen leadfunnel. We beloven dat je naar huis gaat met nieuwe inzichten en concrete vervolgstappen waarmee je het maximale rendement uit je leads haalt. Een leerzame en gezellige ochtend die we afsluiten met een gezamenlijke lunch.

NB: Deelname aan deze workshop is gratis en exclusief op uitnodiging of na goedkeuring van je aanmelding om het niveau van de workshop hoog te houden.

Programma

09:00 Ontvangst

09:30 Start van de workshop die o.a. bestaat uit:

  • In kaart brengen van huidige leadfunnels en conversie per leadfunnel
  • Het maken van een businesscase
  • Presentatie succescases goede leadfunnels
  • Uitwerken van één leadfunnel/checklist

12:00 Afsluiting & gezamenlijke lunch

Aanmelden voor deze workshop

To register for this event please visit the following URL:

 

Date And Time

25-08-2020 @ 09:00 to
@ 13:00
 

Event Types

Workshop
 
 
 

Share With Friends