Contentmarketing en leadfunnels voor B2B-organisaties

Goede leadfunnels en content bepalen in grote mate of je doelgroep over zal gaan tot conversie. Niet iedere lead wil een offerte aanvragen of is gelijk klaar voor een demonstratie van jouw product. Zorg er daarom voor dat je meerdere leadfunnels hebt, waarop je doelgroep kan converteren. Ook wil je relevante content op de website bieden, zodat bezoekers kunnen transformeren tot leads.  

Benieuwd naar de potentie van goede content- en leadfunnels voor jouw B2B-organisatie? 

Neem contact op

Hoe wij kunnen helpen

Alles begint bij het krijgen van goed zicht op de buyer journey van je doelgroep. Je wilt weten welke pains en gains die ervaart in dit proces. Wij brengen de gehele buyer journey gedetailleerd voor je in kaart. Ook kunnen we exact de content creëren, die past bij de informatiebehoefte van je doelgroep.  

Stel persona’s op voor je doelgroepen

Heb jij al een goed beeld van je doelgroep en de verschillende stappen die deze doorloopt om een nieuwe leverancier te kiezen? Wij helpen met het in kaart brengen van de buyer journey, zodat we persona’s kunnen opstellen voor jouw verschillende doelgroepen.  

Schrijf conversiegerichte content

Heb je de buyer journey goed in beeld en weet je welk type content je nodig hebt voor iedere stap in de funnel, dan kan je aan de slag. Wij kunnen een contentstrategie voor je helpen ontwikkelen, of nemen de volledige contentproductie uit handen. We schrijven voor jou blogberichten, teksten voor landingspagina’s, advertentiemateriaal en alle andere content voor maximale conversie.  

Creëer effectieve leadfunnels

Leadfunnels zijn belangrijk om je doelgroep de mogelijkheid te bieden om op verschillende manieren te converteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan whitepapers, onderzoeken, adviesmodules en scans. Leadscope kan helpen bij het bedenken, ontwikkelen en benutten van effectieve leadfunnels 

Laat je contenstrategie door ons uitvoeren

Als je wel ideeën hebt voor leadfunnels, maar geen capaciteit om de bijbehorende content te ontwikkelen, dan kan Leadscope je ondersteunen. Van het schrijven van een volledig whitepaper tot het uitwerken van een adviesmodule, wij kunnen jouw content volgens jouw eigen contentstrategie produceren.  

Klaar voor online groei?

Benieuwd naar de online potentie van jouw B2B-organisatie? Het Leadscope-team werkt de business case voor je uit.
Dyon Metselaar

Director