Zorg voor internationale groei met B2B-marketing

Reiken jouw ambities verder dan de landsgrenzen? Wij kunnen je helpen om de eerste stappen online in het buitenland te zetten. Van het opzetten van een internationale leadgeneratiestrategie tot het verkopen van producten in het buitenland. Onze B2B-consultants begrijpen jouw uitdagingen en weten hoe je internationale campagnes succesvol kunt opzetten. Wij doen campagnes in meer dan 51 landen vanuit ons kantoor in Amsterdam.  

Benieuwd naar de potentie van internationalisering voor jouw B2B organisatie? 

Neem contact op

Hoe wij kunnen helpen

Succesvol zijn in het buitenland? Wij kunnen helpen om de eerste stappen te zetten en bij succes verder op te schalen. We kunnen jouw groeikansen in verschillende landen in kaart brengen en slimme businesscases bouwen die je kunt gebruiken om over de grens te starten. Samen met jouw lokale team kunnen we de campagnes lokaliseren en vertalen, maar wij kunnen ook de volledige lokalisering en vertaling uit handen nemen.  

Versnel je internationale leadgeneratie

Wil je leads genereren in het buitenland? Wij hebben verschillende succesvolle internationale inbound leadgeneratiemethodes ontwikkeld. Zo kun je jouw leadgeneratiestrategie over de grens versnellen. We ondersteunen je bij elke aspecten van je internationale leadgeneratie, van het creëren van advertenties tot het opzetten van een volledige marketingstrategie in een ander land.  

Ontwikkel een internationale B2B-commercestrategie

Verkoop je jouw producten in het buitenland vanuit een B2B-webshop? Leadscope kan je ondersteunen in het werven van nieuwe potentiële klanten of zorgen dat bestaande klanten meer en vaker bij je gaan bestellen. We hebben effectieve methodes om offline klanten naar jouw online omgeving te brengen en zetten die graag voor jouw organisatie in.  

Klaar voor online groei?

Benieuwd naar de online potentie van jouw B2B-organisatie? Het Leadscope-team werkt de business case voor je uit.
Dyon Metselaar

Director