Marketplaces voor B2B-organisaties

Zichtbaar zijn bij een koopgericht miljoenenpubliek of snel opschalen in het buitenland? Wie wil dat nou niet? Bol.com is de grootste Marketplace van Nederland. Amazon is de grootste Marketplace ter wereld en breidt haar B2B-assortiment continu uit. Niet voor niets start het merendeel van de zakelijke doelgroep hun zoektocht op één van deze platformen. Daarnaast zijn er tal van vergelijkingsplatformen waar jouw doelgroep zich oriënteert. Wil jij graag dat deel van jouw doelgroep bereiken dat een sterke koopintentie heeft? Dan zijn B2B-vergelijkingssites en marketplaces de optimale platformen om deze waardevolle leads te ontmoeten. 

Benieuwd naar de potentie van marketplaces voor jouw B2B-organisatie? 

Neem contact op

Hoe wij kunnen helpen

Wij helpen je meer te verkopen en te verdienen via marketplaces en vergelijkingssites. Wij onderzoeken hoe je optimaal vindbaar wordt en maximaal rendement haalt uit deze platformen. Wellicht niet met het gehele assortiment, maar wel met het assortiment dat je succesvol kunt wegzetten. We bepalen voor jou de beste strategie en zorgen ervoor dat je maximaal zichtbaar bent met jouw zakelijke productaanbod. Dit doen we door diepgaande analyses, slimme campagnes en de inzet van de beste marketingtechnologie. 

Vind succesvolle businesscases

Is een marketplace of vergelijkingsplaform interessant voor jouw organisatie? Of je doelstelling nou winstgevende groei is, het verkennen van (buitenlandse) markten of het vergroten van je merkbekendheid, samen onderzoeken we jouw business case. We inventariseren wat de kans van slagen is en met welke gedeelte van het assortiment we gaan testen.  

Haal meer rendement uit je marketplaces-strategie

Op basis van jouw marketingdoelen bepalen we de meest effectieve platformstrategie. We helpen je datagedreven keuzes te maken uit de producten en diensten binnen jouw assortiment. Zo zorgen we dat je maximaal effect bereikt met weergaven op marketplaces en vergelijkingssites. 

Klaar voor online groei?

Benieuwd naar de online potentie van jouw B2B-organisatie? Het Leadscope-team werkt de business case voor je uit.
Dyon Metselaar

Director