De volgende stap om te groeien!

Hoe val je op en zorg je ervoor dat je op de juiste momenten zichtbaar bent? Hoe bereik je je B2B-doelgroep het beste en zorg je ervoor dat je maximaal groeit? Met onze online strategen, marketeers, creatievelingen en analisten bereiken we samen jouw doelen. We werken datagedreven, maar kijken verder dan alleen cijfers. We leren alle finesses van je bedrijf, monitoren precies welke invloed onze activiteiten hebben op je resultaat. Wat Leadscope bijzonder maakt, is dat we met jou net zo hecht samenwerken als met collega’s onder elkaar om zo jouw B2B-organisatie maximaal te laten groeien.

Klaar voor the next step?

Onze werkwijze

Om zicht te krijgen op de complete funnel van het marketing- en salesproces werken wij met de methodiek van het 6-driver model voor leadgeneratie. Hierbij focussen we op de onderdelen waar jij de meeste groei kunt halen. We brengen exact in kaart waar de bottlenecks voor jouw B2B-organisatie zich bevinden. We ontdekken hoe je op elk moment van de buyer journey jouw toegevoegde waarde kunt bewijzen.

  • Demand-generation: je vestigt gericht de aandacht van jouw B2B-doelgroepen op jouw organisatie, waardoor latente doelgroepen in beweging komen.
  • Acquisitie: je identificeert de doelgroepen die een duidelijke behoefte hebben om te converteren en genereert enkel relevant verkeer.
  • Conversie: je zet verkeer naar jouw website optimaal om in conversie.
  • Leadconversie: je creëert waarde door leads met een informatiebehoefte te converteren naar leads met een koopbehoefte.
  • Retentie: je laat bestaande klanten meer en vaker bestellen
  • Viraliteit: je zet bestaande klanten in als loyalisten en maakt zo je marketing nog sterker.

Maximaal groeien tegen minimale kosten? Dat kan!

We willen je graag laten zien wat goed werkt voor jouw individuele B2B-organisatie. Daarom werken we volgens de test-learn-scale methodiek. Dit houdt in dat je kleinschalige experimenten opzet om te ontdekken wat goed werkt en pas opschaalt bij succes.

  • Welke kansen zorgen in potentie voor de meeste groei?
  • Welke kleinschalige experimenten gaan we inzetten om kansen te valideren?
  • Wat is de beste besteding van je eerstvolgende euro of uur investering? 

Met onze experiment-gedreven aanpak zorgen wij ervoor dat jouw B2B-organisatie maximaal kan groeien tegen minimale kosten en inspanning.

Wat kan je van ons verwachten?

Groei is nooit af

Iedere maand zorgen we voor nieuwe groei. Dat doen we door te evalueren welke resultaten we hebben behaald, bewezen successen op meer plekken uit te rollen en nieuwe experimenten te starten op punten waar je meer groei kunt bereiken. 

Gecoördineerd

We werken vanuit een duidelijke, strategische visie. We zorgen ervoor dat experimenten daadwerkelijk gedraaid worden. Een mix van strategische en operationele kennis zorgt voor gecoördineerde en duurzame groei van jouw business.

Transparant

Openheid leidt tot groei. Ons team staat in nauw contact met jou. Het is net alsof wij collega’s zijn. Plannen, ideeën, experimenten en resultaten worden gemakkelijk gedeeld en afgestemd.

Klaar voor the next step?

Ben jij klaar voor de volgende stap naar maximale groei van jouw B2B-organisatie? Neem contact met ons op door dit formulier in te vullen. Wij horen graag van je!