Groei realiseren?

We helpen je graag om jouw B2B-organisatie maximaal te laten groeien. We werken met datagedreven, maar kijken verder dan alleen de cijfers. We willen alle finesses van jouw business leren kennen. We monitoren precies welke invloed onze activiteiten hebben op jouw resultaten. We rusten niet voordat alles klopt. Bij elke stap werken we nauw met jou samen. Als ondernemers voelen we ons maximaal betrokken. Jouw unieke B2B-organisatie vormt de basis voor al onze keuzes. 

Laat ons jouw groeipotentie in kaart brengen

Onze aanpak

Wij werken met de methodiek van het 6-drivermodel voor leadgeneratie. Hiermee krijg je zicht op de complete funnel van het marketing- en salesproces. We focussen op die onderdelen waar jij de meeste groei kunt halen. We brengen exact in kaart waar de bottlenecks voor jouw B2B-organisatie zich bevinden. We ontdekken hoe je op elk moment van de buyer journey jouw toegevoegde waarde kunt bewijzen.

  • Demand-generation: je vestigt gericht de aandacht van jouw B2B-doelgroepen op jouw organisatie, waardoor latente doelgroepen in beweging komen.
  • Acquisitie: je identificeert de doelgroepen die een duidelijke behoefte hebben om te converteren en genereert enkel relevant verkeer.
  • Conversie: je zet verkeer naar jouw website optimaal om in conversie.
  • Leadconversie: je creëert waarde door leads met een informatiebehoefte te converteren naar leads met een koopbehoefte.
  • Retentie: je laat bestaande klanten meer en vaker bestellen
  • Viraliteit: je zet bestaande klanten in als loyalisten en maakt zo je marketing nog sterker.

 

Bereik maximale groei

Ook al hebben we veel ervaring in de B2B-markt en weten we in veel gevallen wat goed werkt, we willen dat graag laten zien voor jouw individuele B2B-organisatie. We werken daarom volgens de test-learn-scale methodiek. Dit houdt in dat je kleinschalige experimenten opzet om te ontdekken wat goed werkt en pas opschaalt bij succes.

  • Welke kansen zorgen in potentie voor de meeste groei?
  • Welke kleinschalige experimenten gaan we opzetten om kansen te valideren?
  • Wat is de beste besteding van je eerstvolgende euro of uur investering?

Met onze experiment-gedreven aanpak zorgen wij ervoor dat jouw B2B-organisatie maximaal kan groeien tegen minimale kosten en inspanning.

Wat kan je van ons verwachten?

Groei is nooit af

Iedere maand zorgen we voor nieuwe groei. Dat doen we door te evalueren welke resultaten we hebben behaald, bewezen successen op meer plekken uit te rollen en nieuwe experimenten te starten op punten waar je meer groei kunt bereiken. We geloven in onze impact. Daarom nemen we graag het risico om performance-based te werken.

Gecoördineerde groei

We werken planmatig vanuit een duidelijke, strategische visie. We zorgen ervoor dat experimenten daadwerkelijk gedraaid worden en je potentiële groei kunt realiseren. Een sterke mix van strategische en operationele kennis zorgt voor gecoördineerde en duurzame groei van jouw business. 

Transparant

We zijn transparant in onze activiteiten en het resultaat dat we leveren. Je hebt daardoor continu volledig zicht op onze inspanningen en de bijbehorende prestaties. Ook weet je exact welke experimenten er lopen en heb je optimaal inzicht in de uitkomsten daarvan.  

Klaar voor online groei?

Benieuwd naar de online potentie van jouw B2B-organisatie? Het Leadscope-team werkt de business case voor je uit.
Dyon Metselaar

Director