Contact

Klaar voor online groei?

Hoe identificeer je online groeikansen voor B2B’s? Hoe converteer je B2B-leads in klanten? Hoe haal je meer omzet uit je bestaande klanten?  

Onze jarenlange ervaring in B2B-online marketing en de ervaring van ons team als zelfstandig ondernemers heeft ons geleerd dat B2B’s een andere online marketing strategie nodig hebben dan B2C’s. Onze consultants zien de potentie van jouw business, brengen groeikansen in kaart, formuleren voor jou de businesscase en zetten die om in klinkend resultaat. Benieuwd naar de online groeimogelijkheden voor jouw B2B-organisatie? Het Leadscope-team denkt graag met je mee. 

Contact details

Leadscope

Johann Siegerstraat 24

1096 BH

Amsterdam

Netherlands

T: +3120 787 01 97

E: info@leadscope.nl


Route beschrijving

Ons kantoor is gemakkelijk bereikbaar met de auto vanaf het hoofdwegennet van Amsterdam, evenals met het openbaar vervoer. De ringweg A10 ligt om de hoek en het metrostation Overamstel (lijnen 50 en 51) ligt op slechts twee minuten lopen.

Als je met de auto komt, is er voldoende parkeergelegenheid op straat in de buurt. Parkeren kost € 0,10 per uur voor de eerste drie uur en daarna € 2,40 per uur.