4 redenen waarom SEINō en Deployteq een ‘must connect’ zijn

Pamela Buis

Senior marketing automation consultant

3 April 2024

4 minutes reading time

Als Marketing Automation specialist ben je voortdurend op zoek naar manieren om je werk efficiënter te maken. Het analyseren en monitoren van campagnes, databases en statistieken is zo’n terugkerende taak die vaak onnodig veel tijd in beslag neemt. Hoe kunnen we meer en vooral slimmer werk verzetten in minder tijd?

Voor ons als Deployteq partner komt de tool SEINō hier als echte gamechanger om de hoek kijken. De krachtige integratie tussen Deployteq en SEINō zorgt niet alleen voor een enorme efficiëntie slag binnen het analyseren van data maar heeft door zijn GA4 koppeling ook mogelijkheden tot RFM-segmentatie en alert functies.  Misschien heb je al gehoord van deze platforms, maar zo niet, dan is dit het perfecte moment om kennis te maken:

Deployteq is een krachtig Email Service Provider (ESP) voor het beheren en automatiseren van marketingcampagnes. Het stelt marketeers in staat om moeiteloos triggered en bulk campagnes op te zetten, koppelingen te implementeren en data . Ook biedt het geavanceerde functies zoals segmentatie binnen de database, A/B-testen, rapportage en de mogelijkheden tot het inzetten van het datamodel.

SEINō is in tegenstelling tot Deployteq een relatieve nieuwkomer, dit opkomend platform richt zich op het ophalen en analyseren van klantgegevens. Hierbij koppelt de tool ESP data met GA data.SEINō biedt geavanceerde datamanagement- en analysefuncties die marketeers in staat stellen om diepgaande inzichten te verkrijgen in het gedrag en de voorkeuren van hun doelgroep.

Door SEINō te integreren met Deployteq, opent zich een wereld van mogelijkheden. Het kan niet alleen het werk van een marketing automation specialist vereenvoudigen maar levert ook extra inzichten op:

  1. Inzicht in jouw klanten: Door SEINō te implementeren in hun Deployteq omgeving kunnen marketeers alle relevante klantgegevens vanuit de ESP koppelen met de data vanuit GA. Dit betekent dat marketeers een compleet beeld krijgen van het gedrag van klanten én hierdoor ook makkelijk nieuwe kansen in kaart kunnen brengen. Benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet? Ga zelf vast aan de slag in deze demo.
  2. Geavanceerde segmentatie en personalisatie: Met de gegevens die SEINō verzamelt, kunnen marketeers nauwkeurigere segmenten maken op basis van gedragskenmerken, interesses en meer. Dit stelt hen in staat om uiterst gepersonaliseerde marketingcampagnes te ontwikkelen die aansluiten bij de individuele behoeften van elke klant.
  3. Doorlopend optimaliseren: Door de koppeling tussen de twee tools kunnen marketeers hun campagnes voortdurend optimaliseren op basis van realtime gegevens. Ze kunnen snel trends identificeren, campagneresultaten volgen en aanpassingen aanbrengen om de prestaties te verbeteren, wat leidt tot een hogere ROI voor marketinginspanningen.
  4. Efficienter monitoren van campagnes: Met de alert functie binnen SEINō stel je gemakkelijk notificatieberichten in bij zelfgekozen benchmarks. Deze alerts zijn niet alleen ideaal voor het hoog over monitoren van campagnes maar ook voor de groei van database groepen! Zo ben jij altijd op de hoogte van het dalen van je resultaten, het stilvallen van je campagnes of het te snel afnemen van je actieve maillijst. Wil jij weten hoe gemakkelijk dit echt in de praktijk gaat? Bekijk hier de demo!

 

Kortom, de integratie van SEINō met Deployteq biedt marketing automation specialisten een krachtige toolset om hun werk te vereenvoudigen en hun impact te vergroten. Met geavanceerde datamanagement- en analysefuncties kunnen marketeers diepgaande inzichten verkrijgen en effectievere marketingcampagnes ontwikkelen die resoneren met hun doelgroep.

Benieuwd hoe SEINō bij kan dragen aan jouw marketing automation doelen? Of ontvang jij graag verschillende demo’s van het platform? Neem vandaag nog contact met ons op!

Klaar voor the next step?

Ben jij klaar voor de volgende stap naar maximale groei van jouw B2B-organisatie? Neem contact met ons op door dit formulier in te vullen. Wij horen graag van je!