Leadscope in top van Emerce100

Dyon Metselaar

Director

28 April 2022

2 minuten reading time

Vandaag is de Emerce100 verschenen. Elk jaar wordt in verschillende categorieën onderzocht wie de beste dienstverleners op het gebied van digital van Nederland zijn. Leadscope behaalde weer een mooie plek in de top van de ranglijst. 

In de categorie ‘Digital Marketing bureaus klein’ behalen we met 5,5 sterren een gedeelde derde plek. Een mooie beloning voor het werk van onze collega’s! We danken onze klanten voor het vertrouwen en de fijne samenwerkingen die onze resultaten mogelijk maken. 

Meer weten over onze aanpak? Kijk dan hier. 

 

Mooie scores zusterlabels 

Ook onze zusterlabels binnen de LevelUp Group behalen mooie scores. ClickValue is met 5,5 ster opnieuw het beste in CRO gespecialiseerde bureau van Nederland. Cloud Nine Digital scoorde een tweede plek in de categorie ‘Analytics bureaus’ met 5 sterren. In de categorie ‘Digital marketingbureaus groot’ behaalde Netprofiler een gedeelde tweede plek met 5 sterren. Gefeliciteerd met deze super scores! 

 

Over Emerce100 

De Emerce100 is de jaarlijkse speciale uitgave van Emerce en verschijnt dit jaar voor de zeventiende keer. De resultaten geven weer hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers, verdeeld over tientallen categorieën. Het kwantitatieve imago onderzoek wordt uitgevoerd door Motivaction en is verrijkt met andere relevante marktdata. 

Klaar voor the next step?

Ben jij klaar voor de volgende stap naar maximale groei van jouw B2B-organisatie? Neem contact met ons op door dit formulier in te vullen. Wij horen graag van je!