Leadscope nummer 1 in Emerce100

Joery Wildekamp

Marketing en Communicatiemedewerker

28 April 2021

3 minuten reading time

In de Emerce100 worden elk jaar de beste marketingbureaus bekend gemaakt. In verschillende categorieën wordt onderzocht wie het beste marketingbureau van Nederland is. Leadscope werd voor het eerst vermeld en behaalde direct de eerste plek!

 

De beste in de categorie Digital Marketingbureaus klein

Als nieuwkomer in de Emerce100 behaalde we in de categorie ‘Digital Marketingbureaus klein’ direct een top score: met maar liefst 6 sterren zijn we de onbetwiste nummer 1 in deze categorie. Natuurlijk werken wij hier hard voor, maar we zijn ook onze klanten dankbaar voor de fijne samenwerkingen die onze resultaten mogelijk maken!

Meer weten over onze aanpak? Kijk dan hier.

Nog meer feest

Onze collega’s binnen de Level Up Group zijn ook in de prijzen gevallen! Ook Cloud Nine Digital is nieuw in de lijst en behaalde direct een gedeelde tweede plaats in de categorie ‘Analytics bureaus’ met 5,5 sterren. ClickValue behaalde de eerste plek en mag zich beste optimalisatiebureau van Nederland noemen. Voor Netprofiler was het twee keer prijs. In de categorie ‘Digital marketingbureaus groot’ scoorde ze een gedeelde tweede plek met 5 sterren, en in de categorie ‘Analytics bureaus’ een derde plek met 4,5 sterren. Gefeliciteerd met deze super scores!

 

Over Emerce100

De Emerce100 is de jaarlijkse speciale uitgave van Emerce en verschijnt dit jaar voor de zestiende keer. De resultaten geven weer hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers, verdeeld over tientallen categorieën. Het kwantitatieve imago onderzoek wordt uitgevoerd door Motivaction en is verrijkt met andere relevante marktdata.

Klaar voor the next step?

Ben jij klaar voor de volgende stap naar maximale groei van jouw B2B-organisatie? Neem contact met ons op door dit formulier in te vullen. Wij horen graag van je!