Data- & (web)analyse voor B2B-organisaties

Mis je inzicht in de effectiviteit van je marketing- en salesproces? Heb je geen idee welke leads converteren in klanten en waar deze leads vandaan komen? Vind je het moeilijk te bepalen welk online kanaal je wanneer moet inzetten? Data is niet meer weg te denken uit jouw marketingstrategie. Maar hoe zorg je dat de juiste inzichten verzamelt en omzet in concrete groeikansen? Wij helpen jou met data & marketing technologie.

Klaar voor the next step?

Hoe wij kunnen helpen

Succes zonder data? Dat bestaat bijna niet. Betrouwbare data leiden tot waardevolle inzichten en biedt gerichte kansen om succesvol te groeien. Waar sta je nu? We kijken eerst naar de data maturity van je organisatie. We inventariseren samen met jou wat nodig is om de juiste inzichten te verzamelen. We helpen bij het kiezen van de juiste systemen om data te verwerken, te analyseren en te visualiseren.

Maak de kwaliteit van je leads inzichtelijk

Genereer je wel leads, maar is het onduidelijk wat de kwaliteit is van deze leads? Je wilt weten welke leads in klanten converteren en waar die vandaan komen. Je wilt vooral ook weten welke leads niet converteren en waarom. Wij brengen dit in kaart, zodat je deze inzichten kunt inzetten om je marketingkanalen beter in te richten en tot een winstgevend resultaat te komen.

Zet je datacollectie op scherp

Een hoge datakwaliteit vormt het fundament onder elke effectieve B2B-marketingstrategie. Inzicht in bezoek- en klantgedrag stelt je in staat de juiste beslissingen te nemen om te groeien. Wij helpen om je datacollectie af te stemmen op je behoeftes, van het opzetten van een basis-inrichting tot het configureren van een complexe implementatie, waarin gedrag en interactie exact gemeten wordt.  

Visualiseer je data

Wij helpen jou met het visualiseren van de juiste metrieken en KPI’s zodat jouw inzichten toegankelijk gepresenteerd worden. Vaak is een dashboard hiervoor de juiste tool. Dat leent zich bij uitstek om real-time data snel te overzien, zodat jij kan bijsturen op het juiste moment. Wij bouwen op maat gemaakte dashboards met behulp van diverse tools, passend bij de situatie van jouw organisatie en de inzichten die je nodig hebt.  

Klaar voor the next step?

Ben jij klaar voor de volgende stap naar maximale groei van jouw B2B-organisatie? Neem contact met ons op door dit formulier in te vullen. Wij horen graag van je!