Voer campagnes die echt aanspreken

Wil je je naamsbekendheid vergroten of een nieuw product introduceren op de zakelijke markt? Ben je op zoek naar slimme manieren om bezoekers terug te laten komen en motiveren om te converteren? Dan moet je aan de slag met Display & Video advertising. Samen zetten we je video of display zo in, dat je je zakelijke doelgroep het beste bereikt.

Onze holistische video- en display-aanpak leidt tot significante groei bij de juiste B2B-doelgroep. Door campagnes op te zetten die volledig getarget zijn op het bereiken van je zakelijke doelgroep werven we nieuwe klanten en vergroten we de naamsbekendheid binnen je zakelijke groep.

Klaar voor the next step?

Hoe wij kunnen helpen

We denken graag mee over hoe we samen display en video optimaal kunnen laten aansluiten op de totale buyer journey. Dankzij onze datagedreven aanpak ontdekken we welke doelgroepen voor jou het meest aantrekkelijk zijn en hoe we de B2B-doelgroep het beste kunnen bereiken. Met onze dynamische budgetallocatie zorgen we er bovendien voor dat je niet gebonden bent aan vaste contracten. Zo combineren we je maximale vrijheid met maximaal rendement.

Campagnes die écht aanspreken

Via Google Ads en DV 360 (voorheen DoubleClick) kunnen we bijna elk zakelijk klantsegment bereiken. Jouw marketingdoelen zijn daarbij de basis voor de boodschap, de campagne-omvang, de targeting en de KPI’s. Zo presenteer je waardevolle content binnen de juiste marketingkanalen op het juiste moment.

Voor elk kanaal de juiste uiting

Aan welke content heeft jouw B2B-doelgroep behoefte in welke fase van de buyer journey? Daar helpen wij bij. We houden optimaal rekening met de technische eisen die elk kanaal stelt en werken volgens de touch-tell-sell methode. Zo creëren we eerst interesse in jouw dienstverlening of producten, en gebruiken we die daarna om daadwerkelijk conversie te bereiken. Werk je al samen met een creatief bureau? Geen probleem. Wij verzorgen de technische briefing, maar ook voor inhoudelijke feedback met betrekking tot B2B best-practices. Zo ontstaat een vruchtbare samenwerking om een succesvolle campagne op te zetten.

Kies de juiste focus bij campagnes

We zetten analysetools in om een volledig mogelijk beeld te krijgen van jouw (potentiële) klanten. We beperken ons daarbij niet tot Google Analytics, Facebook Analytics of DV360. We benutten het liefst ook de inzichten uit van jouw CRM-systemen en marktonderzoeksrapporten. Zo helpen we om samen de juiste doelgroepen en doelstellingen te kiezen.

Kies de juiste KPI’s

Je wilt graag dat de effecten van je campagnes meetbaar zijn. Je wilt garanderen dat je de juiste B2B-doelgroep bereikt en dat die inderdaad het gedrag vertoont dat je voor ogen had. Wij helpen bij het kiezen van de meest effectieve KPI’s. Zo kun je je beslissingen baseren op de daadwerkelijke prestaties van verschillende advertentiekanalen en je marketingbudget zo efficiënt mogelijk besteden.

Klaar voor the next step?

Ben jij klaar voor de volgende stap naar maximale groei van jouw B2B-organisatie? Neem contact met ons op door dit formulier in te vullen. Wij horen graag van je!