Groei internationaal met B2B-marketing

Reiken jouw ambities verder dan de landsgrenzen van Nederland? Wij kunnen je helpen om de volgende stappen online in het buitenland te zetten. Van het opzetten van een internationale leadgeneratiestrategie tot het verkopen van producten in het buitenland. Onze B2B-consultants begrijpen jouw uitdagingen en weten hoe je internationale campagnes succesvol kunt opzetten. Wij doen campagnes in meer dan 51 landen vanuit ons kantoor in Amsterdam.

Benieuwd naar de potentie van internationalisering voor jouw B2B organisatie?

Neem contact op

Hoe wij kunnen helpen

Succesvol zijn in het buitenland? Wij helpen je om de eerste stappen te zetten en bij succes verder op te schalen. We brengen jouw groeikansen in kaart en bouwen slimme B2B-businesscases die je kunt gebruiken om over de grens te starten. Samen met jouw lokale team lokaliseren en vertalen we de campagnes, maar wij kunnen ook de volledige lokalisering en vertaling uit handen nemen.

Versnel je internationale leadgeneratie

Wil je leads genereren in het buitenland? Wij hebben verschillende succesvolle internationale inbound leadgeneratiemethodes ontwikkeld. Zo kun je jouw leadgeneratiestrategie over de grens versnellen. We ondersteunen je bij elke aspecten van je internationale leadgeneratie, van het creëren van advertenties tot het opzetten van een volledige marketingstrategie in een ander land.

Ontwikkel een internationale B2B-commercestrategie

Verkoop je jouw producten in het buitenland vanuit een B2B-webshop? Wij ondersteunen in het werven van nieuwe potentiële klanten of zorgen dat bestaande klanten meer en vaker bij je bestellen. We hebben effectieve methodes om offline klanten naar jouw online omgeving te brengen en zetten die graag voor jouw organisatie in.

Klaar voor the next step?

Ben jij klaar voor de volgende stap naar maximale groei van jouw B2B-organisatie? Neem contact met ons op door dit formulier in te vullen. Wij horen graag van je!