Wordt beter vindbaar met SEO

Met Search Engine Optimization (SEO) genereer je op een duurzame manier relevant verkeer uit zoekmachines. Bovendien krijg je beter inzicht in de totale buyer journey van verschillende doelgroepen: in hun gedrag, problemen, vragen en behoeften. Je wil graag beter gevonden worden, maar heb je nog twijfels aan de staat van je website, content of algemene SEO-strategie? Geen probleem. Wij helpen je.

Klaar voor the next step?

Hoe wij kunnen helpen

We vergroten je online vindbaarheid en helpen je om je SEO-strategie blijvend succesvol te maken.Dat begint met een grondige audit van de huidige techniek, content en autoriteit van je website. Daarnaast kijken we ook naar je concurrenten. Hoe scoort jouw site in vergelijking met die van branchegenoten? We identificeren groeikansen in jouw B2B-branche en helpen je hoe je daar daar optimaal op in kunt spelen.

Door het maximale uit SEO te halen en je website gericht te verbeteren, bedien je automatisch ook je bestaande klanten en gaan je leads omhoog. Op langere termijn kun je daarnaast een groei in de hoeveelheid verkeer verwachten, samen met een groei in ‘gratis omzet’, waardoor je SEA-kosten omlaag gaan. Win-win toch? 

Onze SEO aanpak bestaat uit 4 belangrijke onderdelen:

Ontwikkel de juiste SEO-strategie

We onderzoeken de huidige kwaliteit van je website in een technische, -content en autoriteit audit. Aan de hand van een SEO maturity-model kijken we samen welke vervolgstappen het beste aansluiten bij jouw situatie. We houden rekening met jouw doelstelling en wensen. Waar sta je nu en waar wil je heen? Wat is er voor nodig om die brug te bouwen? Maar ook: wat is er mogelijk binnen je huidige capaciteiten? Wij hebben in zoveel keukens meegekeken, dat we precies kunnen inschatten wat de mogelijkheden zijn. En vaak kun je al meer dan je denkt!

Maak je website SEO-proof

Hoe snel laden de pagina’s op je website? Ondersteunt de structuur van je website je centrale marketingboodschap? Hoe is het gesteld met de gebruiksvriendelijkheid? We helpen je samen de technische basis op orde te krijgen. Ook als je je website restylet, kunnen we er met SEO-migratie ondersteuning voor zorgen dat bezoekers jouw website goed blijven vinden.

Creëer de juiste content

Aan welke content heeft je zakelijke doelgroep behoefte? We beoordelen in hoeverre je huidige content voldoet en adviseren je over een algemene contentstrategie. Je leert content gestructureerd in te zetten, binnen een overkoepelend verhaal. We kunnen content voor je produceren, maar je ook helpen om externe partijen hierover te briefen. Zo word je niet alleen optimaal gevonden door de juiste doelgroep, maar krijg je vanzelf ook meer content beschikbaar voor mail en social.

Word zelf expert

Ben je zelf geen SEO-fanaat? Geen probleem! Wij geven je de kennis en tools om SEO uiteindelijk zelf maximaal te gebruiken. Niet alleen nemen we je mee in het hele proces, maar in SEO-workshops kunnen we ook gericht je kennis bijspijkeren. Zo krijg je volop de gelegenheid om je eigen successen te creëren. Onze samenwerking evolueert naarmate jouw kennisniveau stijgt. Wij streven naar een steeds efficiëntere inzet van onze uren, waarbij we veranderen van partner die hands-on content creatie op zich neemt naar een partner die strategisch advies geeft.

Klaar voor the next step?

Ben jij klaar voor de volgende stap naar maximale groei van jouw B2B-organisatie? Neem contact met ons op door dit formulier in te vullen. Wij horen graag van je!