Ga voor goede content en slimme leadfunnels

Goede lead funnels bepalen in grote mate of je doelgroep over zal gaan tot conversie. Niet iedere lead wil een offerte aanvragen of is gelijk klaar voor een demonstratie van jouw product. Zorg er daarom voor dat je meerdere lead funnels hebt, waarop je zakelijke doelgroep kan converteren.

Goede content tilt jouw B2B-campagnes en marketing uitingen naar het volgende level. Maar waar begin je? Wij helpen jou met het bepalen van een contentstrategie, het opstellen van jouw buyer persona’s en bedenken samen een ijzersterk concept. Heb je het te druk om het allemaal zelf uit te werken? Dan nemen we de creatie (tekst en design) met liefde ook uit handen.

Klaar voor the next step?

Hoe wij kunnen helpen

Alles begint bij het krijgen van goed zicht op de buyer journey van je doelgroep. Je wilt weten welke pains en gains die ervaart in dit proces. Wij brengen de gehele buyer journey gedetailleerd voor je in kaart. Ook kunnen we exact de content creëren, die past bij de informatiebehoefte van je doelgroep.

Content strategie

Samen gaan wij bepalen wat voor content past bij jouw doelen. Op basis van je bedrijfsstrategie, doelgroepen, kanalen en beoogde doelen werken wij een plan uit waaraan je al je marketingactiviteiten op kan hangen. Een contentstrategie voor een specifieke campagne of een doelgroep kan natuurlijk ook. 

Buyer persona’s

Wie is jouw klant nou eigenlijk echt? Weet jij wanneer je hem of haar het beste kan bereiken en met welke boodschap? Weet jij wat precies de aanleiding is dat hij jouw product of dienst koopt en wat hij dan verwacht? Dit inzicht is super waardevol voor al je marketing uitingen. Want als jij de juiste snaar kan raken zal je zien dat je merk groeit! Om dit te bereiken stellen wij voor jou een buyer persona op – op basis van echte klanten.

Concepting

Hoe gaan we dit aanpakken? Voor effectieve marketing en goede branding is het ontwikkelen van een goede concepten van groot belang. Denk hierbij aan creatie van communicatie concepten voor bijvoorbeeld een (digitale) campagne, event of activatie. Je onderscheidt je van je concurrent en samen vergroten we je kans op succes!

Copy & Design

Geen ster in sterke teksten schrijven en designen? Geen probleem, wij doen dit voor jou. Samen stemmen we goed af wat je tone of voice is (of moet zijn), wat het doel is van de tekst of het design en we kijken natuurlijk naar je zakelijke doelgroep. We zetten dan ons creatieve brein aan het werk en daarna ontvang je tekst en beeld dat jouw B2B-organisatie naar een nieuw level tilt! 

Creëer effectieve lead funnels

Lead funnels zijn belangrijk om je doelgroep de mogelijkheid te bieden om op verschillende manieren te converteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan whitepapers, onderzoeken, adviesmodules en scans. Wij helpen bij het bedenken, ontwikkelen en benutten van effectieve leadfunnels.  

Klaar voor the next step?

Ben jij klaar voor de volgende stap naar maximale groei van jouw B2B-organisatie? Neem contact met ons op door dit formulier in te vullen. Wij horen graag van je!