Bereik je doelgroep via marketplaces

Zichtbaar zijn bij een koopgericht miljoenenpubliek of snel opschalen in het buitenland. Dat kan met Marketplaces! Bol.com is de grootste Marketplace van Nederland. Amazon is de grootste Marketplace ter wereld en breidt haar B2B-assortiment continu uit. Steeds vaker starten klanten hun zoektocht op één van deze platformen. Daarnaast zijn er tal van vergelijkingsplatformen waar jouw doelgroep zich oriënteert.

Door te adverteren op Marketplaces toon je jouw producten altijd aan de juiste doelgroep op het juiste moment. Zo vergroot je je bereik en haal je maximaal rendement uit je marketingbudget.

Klaar voor the next step?

Hoe wij kunnen helpen

Wij helpen je meer te verkopen én te verdienen via Marketplaces. Wij onderzoeken hoe je optimaal vindbaar bent en hoe je maximaal rendement kunt halen uit deze platformen. We bepalen samen de beste strategie en zorgen ervoor dat je maximaal zichtbaar bent met jouw productaanbod. Dit doen we door middel van diepgaande analyses, slimme campagnes en de inzet van de beste marketing technologie.

Onderzoek jouw business case

Zijn er Marketplaces interessant voor jouw bedrijf? Of je doelstelling winstgevende groei is, het verkennen van (buitenlandse) markten of het vergroten van je merkbekendheid, samen onderzoeken we jouw businesscase.

Kies een effectieve strategie

Op basis van je B2B-marketingdoelstellingen bepalen we de meest effectieve platform strategie. We helpen je datagedreven keuzes te maken uit de producten en diensten binnen jouw assortiment waarmee je maximaal effect bereikt door weergave op Marketplaces.

Bereid je voor op uitbreiding

Van productcode in een intern systeem tot crossborder verkoop; wij helpen je bij het inrichten van systeem en structuur zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Een goede basis maakt verder schalen mogelijk.

Aan de slag met advertising

We verzorgen het hele proces rondom advertising. Van het opzetten van een account tot aan de technische implementatie en optimalisatie van het resultaat. Zo creëren we een stevig fundament voor al jouw toekomstige campagnes.

Optimaliseer jouw zichtbaarheid

Van zoekwoordanalyse tot aan content optimalisatie, met onze ervaring in het optimaliseren van de organische rankings (SEO), zorgen wij ervoor dat jouw producten optimaal zichtbaar zijn in de listings.

Klaar voor the next step?

Ben jij klaar voor de volgende stap naar maximale groei van jouw B2B-organisatie? Neem contact met ons op door dit formulier in te vullen. Wij horen graag van je!