Onze specialismen

Wij gaan voor duurzame groei! Wat je uitdaging ook is, wij zijn er om je te helpen. Onze ervaren specialisten helpen je (onder andere door onze test-learn-scale-methode) de juist inzichten te verkrijgen van jouw business-, marketing- en salesproces, de perfecte strategie te bepalen en jouw doelgroep effectief te bereiken. Zo realiseren we snel duurzame groei voor jouw B2B-organisatie.

Hiermee bouwen we aan jouw online succes

Hubspot Solutions partner

Wil je meer leads en omzet uit je marketing automation genereren? Leadscope helpt ambitieuze B2B bedrijven met digitale marketing, sales en services. Neem contact op zodat we samen kunnen bepalen of wij je kunnen helpen.

Klantwaarde optimalisatie

Het werven van nieuwe klanten is goed. Het behouden van klanten is beter. Vaak is de investering om een nieuwe klant te werven hoger dan om een oude klant behouden. Daarnaast geven klanten die vaker terugkomen gemiddeld meer uit per order. Zo houd je meer budget over voor het werven van nieuwe klanten. En dat terwijl je B2B-organisatie volop groeit!

Strategie & Organisatie

Online marketing binnen de B2B-markt kent andere uitdagingen dan in de B2C-sector. Om online te groeien heb je als B2B-organisatie daarom een gespecialiseerde aanpak nodig. Welk doel wil je bereiken? Wie is je doelgroep? We helpen je graag bij het ontwerpen van een sterke B2B-strategie. Zo ontdek je nieuwe waardevolle leads en realiseer je extra omzet. 

Search Engine Advertising (SEA)

De zoekmachine is voor veel mensen het belangrijkste kanaal om naar informatie, diensten of producten te zoeken. Daar wil jij bovenaan gevonden worden. En daar zorgen wij voor. Met SEA garanderen we de beste posities voor belangrijke zoektermen. Zo zien klanten eerst jouw B2B-organisatie en daarna pas je concurrenten.

Seach Engine Optimization (SEO)

Wil jij dat jouw B2B-organisatie bovenaan de zoekresultaten staat? Dan is een optimale organische ranking noodzakelijk. We kijken naar de technische staat van je website, content en/of algemene strategie en ontwikkelen de juiste SEO-strategie voor jouw bedrijf. Een website die optimaal vindbaar is door zoekmachines trekt immers ook meer B2B-klanten aan!

Display- & video advertising

Wil je de behoefte van jouw B2B-doelgroep in kaart brengen, waarmee je vooruit loopt op je concurrent? Ben je op zoek naar slimme manieren om deze doelgroep terug te laten komen en motiveren voor jouw bedrijf te kiezen? Samen zetten we je video of display zo in, dat je je doelgroep het beste bereikt en  zo waardevolle nieuwe leads te ontdekken.

Social Advertising

Veel B2B-bedrijven beperken hun Social Advertising tot LinkedIn. Dat lijkt logisch, maar is relatief duur en leidt vaak niet tot waardevolle leads. Door te sturen op de juiste KPI’s en ook andere sociale kanalen te benutten, halen we maximaal rendement uit je advertentiebudget en bereiken we waardevolle nieuwe leads.

E-mailmarketing (lead nurturing)

Je verdient niet automatisch aan een nieuwe lead. Daarom wil je je nieuwe B2B-leads optimaal voedenZo kun je ervoor zorgen dat ze niet enkel een informatiebehoefte hebben, maar ook graag jouw producten of diensten willen aanschaffen. Je kunt e-mail inzetten om nieuwe klanten te converteren, maar natuurlijk ook om bestaande klanten meer of vaker te laten kopen.  

 

Conversie Optimalisatie

Het identificeren van een waardevolle zakelijke bezoeker is één, maar die laten converteren tot een klant is twee. Met verschillende methodes, zoals kwalitatief onderzoek, A/B-testen en expert-reviews, laten we jouw platform beter converteren en realiseer je zo meer waarde.

Marketplaces

Marketplaces krijgt een steeds belangrijkere rol binnen de B2B-sector. Ze zorgen voor een snellere (internationale) afzetmarkt waar je vanuit een positieve businesscase, een mooi groeimodel kan opzetten. Wil jij ook meer bereik genereren of meer verkopen via Marketplaces? We zoeken uit wat jouw kansen op deze platformen zijn en hoe we deze optimaal kunnen gaan benutten.

Contentmarketing & lead funnels

Goede content die aansluit bij de behoeften van jouw B2B-organisatie is de helft van het succes. Hoe spreek je de zakelijke markt nu het beste aan? We helpen met het bepalen van een contentstrategie die bij jouw business past en het opstellen van buyer persona’s. Vervolgens schrijven we passende content en bouwen we lead funnels die passen bij de behoeften van jouw B2B-doelgroep.

Account-based marketing

Heb je een kleine doelgroep die in potentie klant bij je zou kunnen worden en wil je deze groep op een specifieke manier benaderen? Wij weten hoe! Met account-based marketing zetten we je verschillende kanalen nog gerichter in, om zo een specifieke zakelijke doelgroep te bereiken en te laten converteren.

Internationalisering

We kijken over de landsgrenzen bij het bereiken van groei voor jouw organisatie. We hebben ervaring met internationale campagnes in meer dan 51 landen. Door ook het buitenland voor ogen te hebben bij online groei, kun je die enorm versnellen.  

Data & Marketing technologie

Mis je inzicht in de effectiviteit van je marketing- en salesproces? Heb je geen idee welke leads converteren in klanten en waar deze leads vandaan komen? Groei is leuk, maar je wil je keuzes baseren op data in plaats van onderbuikgevoel. We helpen je bij het identificeren van de kanalen die je de grootste kans opleveren om leads te converteren tot klanten en dus het meest waardevol zijn voor jouw organisatie.

Klaar voor the next step?

Ben jij klaar voor de volgende stap naar maximale groei van jouw B2B-organisatie? Neem contact met ons op door dit formulier in te vullen. Wij horen graag van je!